Jouw privacy beschermen wij met zorg

Wij verzamelen persoonlijke data en behandelen deze met zorg. Lees in onze privacyverklaring alles over jouw rechten en wat wij doen met jouw data en hoe we deze verwerken.

Cookie & privacyverklaring vanDaan Advies & Bemiddeling

Wij doen niets geks met data en gebruiken het alleen waarvoor noodzakelijk. Wij willen jou de beste website ervaring bieden en onze dienstverlening zo persoonlijk mogen maken, daardoor verzamelen wij cookies, die ons analytische inzichten geeft in hoe we dit kunnen optimaliseren. Jij beslist of je van deze voordelen gebruik wilt maken.

Over ons

VanDaan Advies & Bemiddeling Graaf Johan Frederikstraat 10 6371 VT  LANDGRAAF https://vandaan.work https://vandaan.work/contact

Cookieverklaring

Websites hanteren handige en nuttige technieken die het gebruiksgemak verhogen en die de site zo interessant mogelijk maken voor elke gebruiker. De bekendste voorbeelden van dit soort technieken zijn cookies en scripts (alle technieken hierna samen te noemen ‘cookies’). Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op websites of dat jouw voorkeuren worden onthouden. Ook kan vandaan Advies & Bemiddeling dankzij cookies zien hoe vaak zijn sites – en welke pagina’s – door gebruikers worden bekeken. Verder maken sommige cookies het mogelijk om je surfgedrag te volgen.   Wij maken gebruik van de volgende cookies:

Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketing cookies

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Niet geclassificeerd

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Privacyverklaring vanDaan Advies & Bemiddeling

In deze privacyverklaring lees jij hoe we met jou gegevens omgaan. Uiteraard behandelen we jouw gegevens met zorg en vertrouwen. Bij browsen op onze website gebruiken wij cookies; en als je solliciteert op een van onze vacatures, verzamelen we persoonlijke data. Data die wordt verzameld door analytische tooling, waarvoor wij cookies gebruiken, zorgen voor een betere website ervaring. Deze gegevens om onder andere onze websites en apps te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we je gerichte content aanbieden die passen bij jouw wensen. We willen je zo goed mogelijk informeren over het gebruik van jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je lezen welke informatie we verzamelen, hoe we dit doen en uiteraard hoe we ervoor zorgen dat jouw privacy wordt beschermd.

Waarop is deze privacyverklaring van toepassing?

Het privacy statement is van toepassing op verwerking van persoonsgegevens door vanDaan Advies & Bemiddeling en de (eventueel) aan hem gelieerde ondernemingen. Het privacy statement is van toepassing op alle diensten die wij aanbieden op internet. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke voor de in dit privacy statement beschreven verwerkingen, tenzij anders is vermeld.

Op basis van welke grondslag verwerkt vanDaan Advies & Bemiddeling persoonsgegevens?

We zullen alleen persoonsgegevens verwerken als dit op grond van de wet is toegestaan.

  • Om de overeenkomst met jou, de gebruiker, te kunnen uitvoeren;
  • Als er een wettelijke verplichting is;
  • Als er een gerechtvaardigd belang is voor ons of voor jou;
  • Als je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Wij verzamelen gegevens in het kader van:

Professional

  • Als professional word jij proactief benadert voor vacatures binnen de vakgebieden van Supply Chain & Engineering welke aansluiten binnen jouw vakgebied, opleidingsniveau, persoonlijke ambitie, woon- werkregio, dienstverband voorkeur, salaris indicatie en beschikbaarheid;
  • Telefonische notities, email berichten en persoonlijke gesprekken wordt verwerkt in een Customer Relations Management system CRM zodat kandidaat management steeds nauwkeuriger wordt in het voordeel van de professional;
  • Op het moment dat jij openstaat voor het ontvangen van een actuele vacature wordt deze per email met jou gedeeld
  • Indien jij geïnteresseerd bent in de uitdaging wordt er een live gesprek gepland indien dit in het verleden nog niet heeft plaatsgevonden;
  • Indien jij ermee akkoord gaat wordt jouw profiel met de potentiële werkgever gedeeld.

Opdrachtgever

  • vanDaan Advies & Bemiddeling deelt een curriculum vitae van een geselecteerde kandidaat welke toestemming hebben gegeven zijn of haar kandidatuur te delen met de werkgever op basis van een actuele en besproken vacature dan wel persoonlijke interesse voor de werkgever.
  • Jouw actuele curriculum vitae, e-mails, notities, shortlists, en persoonlijke selectie criteria worden opgeslagen in het CRM Systeem genaamd Bullhorn Ltd.

Verzoek indienen tot verwijdering of aanpassingen van jouw persoonsgegevens?

daan.crutzen@vandaan.work

+316613541274

Persoonsgegevens

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  1. NAW-gegevens;
  2. Geboortedatum en –plaats;
  3. Leeftijd en geslacht;
  4. Contactgegevens (e-mailadressen, telefoonnummers, Skype, LinkedIn, website privé en of werk);
  5. Foto afkomstig CV of Linkedin;
  6. Huidige Job title;
  7. Huidige werkgever;
  8. Huidige datum in dienst bij de werkgever;
  9. Opzegtermijn;
  10. Contract voorkeur;
  11. Werktijden voorkeur;
  12. Woon- werkverkeer voorkeur;
  13. Salaris verwachting;
  14. Huidig salaris;
  15. Secundaire arbeidsvoorwaarden;
  16. Origineel cv of LinkedIn cv;
  17. Functie voorkeursrollen;
  18. Specialismen;
  19. Persoonlijke interesse;
  20. Competenties;
  21. Industrie ervaringen;
  22. Opleidingsniveau
  23. Opleidingsrichting

Lees hier specifiek welke cookies wij gebruiken

Hoe en wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Direct via de gebruiker
Alle persoonsgegevens die jij als gebruiker zelf invult of verstrekt aan ons, bijvoorbeeld wanneer je een account aanmaakt of jouw mening of reactie geeft op onze content.
Door gebruik te maken van onze diensten
Als je gebruikmaakt van onze websites en je hiervoor, indien nodig, toestemming hebt gegeven, kunnen wij, maar ook derde partijen zoals adverteerders en sociale media netwerken, door middel van cookies of vergelijkbare technologieën persoonsgegevens verzamelen over jou. Zo kunnen bijvoorbeeld de unieke kenmerken van het apparaat dat jij gebruikt worden vastgelegd of de locatie van het apparaat. De verzamelde gegevens worden door ons gebruikt om de dienstverlening te analyseren en om beter inzicht te krijgen in de diensten waar onze gebruikers in zijn geïnteresseerd.

Daarnaast worden de gegevens door ons gebruikt voor het opbouwen van profielen, waarbij interesses en voorkeuren van gebruikers worden geregistreerd op basis waarvan doelgroepen worden gevormd. Aan de hand van deze doelgroepen kunnen we aanbevelingen doen of deze gebruiken voor marketing.

Persoonsgegevens van derden
Derde partijen met wie wij samenwerken, zoals social media partijen, kunnen gegevens over jou hebben verzameld die zij met ons delen. Deze gegevens worden vervolgens door ons gecombineerd met de door ons verzamelde gegevens zodat we onze profielen en doelgroepen kunnen verbeteren.

Wij hebben met de verwerkers van jouw persoonsgegevens verwerkersovereenkomsten ondertekend. Dit betekent dat zij jouw gegevens met zorg verwerken en volgens de nieuwe GDPR privacyrichtlijnen. Partners van ons zijn TransIP, Bullhorn CRM en iCloud-opslagservices.

Wat zijn jouw rechten?

Als jouw gegevens door ons worden verwerkt, heb je een aantal rechten waar je altijd (kosteloos) op kunt terugvallen.

Inzicht in de over jou verzamelde persoonsgegevens
Als je benieuwd bent naar welke gegevens wij over jou hebben verzameld, kun je ons vragen om hierover inzage te geven. Mochten sommige gegevens niet overeenkomen met jouw situatie of voorkeuren, dan kunnen deze gegevens op verzoek worden gecorrigeerd.
Voor inzage in jouw persoonsgegevens stuur je een mail met je voor- en achternaam, e-mailadres, en een kopie van je paspoort naar daan.crutzen@vandaan.work. We zullen binnen 4 weken op jouw verzoek reageren.

 

De kopie van je identiteitsbewijs wordt gebruikt om te controleren dat jouw gegevens daadwerkelijk door jouzelf worden opgevraagd en deze niet naar iemand anders worden gestuurd. Wij raden aan om het kopie van je identiteitsbewijs op een veilige manier te versturen. Klik hier voor meer informatie over het veilig delen van jouw identiteitsbewijs.

Bezwaar maken
Als je het niet eens bent met onze gegevensverwerking, kun je hier bezwaar tegen maken. Dit doe je door het versturen van een e-mail met je voor- en achternaam, e-mailadres, en een kopie van je identiteitsbewijs naar daan.crutzen@vandaan.work. Binnen vier weken wordt contact met je opgenomen op basis waarvan vervolgstappen worden genomen.

 

Het kopie van je identiteitsbewijs wordt gebruikt om te controleren dat het bezwaar ook daadwerkelijk door jouzelf wordt gemaakt. Wij raden aan om het kopie van je identiteitsbewijs op een veilige manier te versturen. Klik hier voor meer informatie over het veilig delen van jouw identiteitsbewijs.

Toestemming intrekken
Als wij gegevens hebben verzameld op basis van jouw toestemming, kun je deze ook weer intrekken. Dit kun je doen door het sturen van een e-mail met je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer naar daan.crutzen@vandaan.work. Binnen 4 weken nemen we contact met je op.
Toezichthoudende autoriteit
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de verwerking van persoonsgegevens. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens staat meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens en de rechten die jij hebt ten aanzien van je persoonsgegevens.

Wie zijn verwerkers van jouw persoonsgegevens?

Vertrouwde partners zoals onze hosting partij (TransIP) en CRM systeem Bullhorn (waar jouw persoonsgegevens centraal in worden opgeslagen), verwerken jouw (persoons)gegevens en data. Met deze partijen hebben we verwerkersovereenkomsten gesloten om zorgvuldige behandeling van jouw gegevens te garanderen. Wil je meer informatie over hoe deze desbetreffende partij(en) met jouw gegevens omgaan? Raadpleeg dan hun privacystatement.

Cookies op onze website

Cookies en alle soortgelijke technieken, zoals scripts, zijn kleine bestandjes die vanuit onze domeinen kunnen worden geplaatst op de apparaten van de gebruiker. Op basis van cookies kun je bij een volgend bezoek worden herkend en kan informatie worden verzameld over het gebruik van de websites. Er zijn verschillende soorten cookies. In sommige gevallen worden cookies automatisch verwijderd als je je browser afsluit. In andere gevallen blijven deze cookies langer bewaard en kunnen die ook bij een volgend gebruik van de diensten worden uitgelezen. De verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies gebeurt altijd conform de bepalingen van dit privacy statement. We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • Mail
  • LinkedIn

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Over vanDaan Recruitment

vanDaan Recruitment is een talentfinder in de supply chain & engineering. Wij gaan samen met gepassioneerde professionals opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Website: online marketingbureau Online Media Advies

Direct naar een van de volgende pagina's

Pin It on Pinterest